Naljepnice za knjige i bilježnice – Životinjsko carstvo (Kopiraj)

0.80 kn

Kad u školu krenu tigar, slon, žirafa i zebra, školsko igralište postaje opasno, ali uzbudljivo mjesto.

 kn
Opcija Količina

 

Opis

Naljepnice za knjige i bilježnice – Životinjsko carstvo predstavljaju naljepnicu čiji rub čine ilustracije 10 poznatih životinja koje žive u divljinama Afrike i Azije. Unutrašnjost naljepnice je bijele boje, a ime i prezime učenika, predmet i razred napisani su crnim slovima.

Naljepnice naručujete pojedinačno, i to na način da najprije izaberete željenu količinu naljepnica po predmetu (npr. 3). Nakon toga u popisu školskih predmeta označite sve predmete koje vaše dijete ima (npr. hrvatski jezik, engleski jezik, priroda i društvo, matematika). Nakon toga u polje „Razred“ upišete djetetov razred, a u polje „Ime djeteta“ upišite ime vašeg školarca. Zatim označite ukupan broj potrebnih naljepnica (npr. 3 po predmetu x 4 predmeta = 12) te stisnete gumb „Dodaj u košaricu“. Ako  trebate naljepnice za više djece, ponovite postupak.

Na popisu predmeta se nalaze svi obavezni predmeti za niže i više razrede osnovne škole. Ukoliko vaše dijete ima predmete kojih nema na popisu, možete ih dodati u polje „Dodatni predmeti“. Polje „Dodatni predmeti“ možete koristiti i ako vam za neki predmet treba više ili manje naljepnica. Npr. za sve predmete vam trebaju po 3 naljepnice, osim za hrvatski gdje ih trebate 5 – to upišite u to polje.

U slučaju da želite dodatne prilagodbe naljepnica za knjige i bilježnice kako bi još bolje odgovarale vašim potrebama, pošaljite nam mail na info@sitnicarija.hr. Mi ćemo napraviti željene izmjene, bez dodatnog troška personalizacije.

Veličina pojedinačne naljepnice: 6,2 (š) x 5,1 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC mat folija – po naljepnicama nije moguće pisati, osim trajnim flomasterom ili markerom

SAVJET: Razmislite o tome da naručite nekoliko rezervnih komada naljepnica u slučaju oštećenja ili potrebe za dodatnim naljepnicama tijekom školske godine. Na taj način izbjegavate troškove dostave za ponovnu narudžbu.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: 2 rasporeda sati. Rasporedi su tiskani na papiru i po njima je moguće normalno pisati i brisati.

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

Veličina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnice za knjige i bilježnice – Životinjsko carstvo (Kopiraj)”