Backup naslovnice

Još malo i naša interent trgovina slavi početak rada!

Što kupci kažu o nama?

Moja djeca su presretna s ovim naljepnicama! Hvala što ste izdvojili vrijeme i bili jako strpljivi sa mnom oko mojih ideja i zahtjeva, sve je baš onako kako sam zamislila!

Marijana,

Martin je presretan i svaki dan mjeri svoju visinu! Ove naljepnice žirafe su pun pogodak. A i webshop vam je pregledan i jasan.

Ružica,

Svaka čast za opise proizvoda, bome ste si dali truda. Posebno mi se sviđaju trivije kod naljepnica za mjerenje visine i jeste li znali dio kod natpisa za zid. Lijepo i edukativno!

Marko,

Meni je ovo preslatko, priča o tome kako ste počeli me osvojila, a stranica bas izgleda profi, a opet s s druge strane jako toplo. Jako mi se sviđa!

Irena,

Posljednje iz našeg bloga

Naljepnice za flašice i posude

Broj namirnica i vrsta hrane koje koristimo sve je veći i raznolikiji. Danas više nije dovoljno imati „samo“ kavu, brašno ili šećer, nude nam se i njihove brojne varijacije – turska kava i nesscafe, integralno i raženo brašno, bijeli i smeđi šećer. Neovisno o tome u čemu držite namirnice, sve te posude potrebno je označiti radi lakšeg razlikovanja i pronalaženja.

3 razloga zašto je igra s naljepnicama korisna za djecu

Opće je poznato da djeca vole naljepnice. No, jeste li znali da osim što su zabavne, naljepnice također potpomažu razvoj vašeg djeteta? Kroz igru s naljepnicama djeca usavršavaju svoje motoričke vještine, uče nove stvari i razvijaju maštu i kreativnost…

Naljepnice za vrata

Ideje za naljepnice često dobivamo od naših kupaca. Pa nas je tako jedna mama još tamo „davne“ 2020. pitala da li možemo napraviti naljepnicu za vrata s likom princeze jer njena curica silno želi biti princeza. Ideja nam se svidjela pa smo kreirali i druge naljepnice za dječje sobe, ali i malo drugačije naljepnice za ulazna vrata.

Kako uštedjeti na dostavi

Trošak dostave često bude trn u oku kada se naručuje nešto online. Posebno ako ispadne da je veći od samog proizvoda, kao što je slučaj s nekim našim naljepnicama. Upravo zato smo htjeli podijeliti s vama provjerene i manje poznate načine kako naši kupci smanjuju troškove dostave.