Backup naslovnice

Još malo i naša interent trgovina slavi početak rada!

Novo, novije, najnovije

Proizvodi za dječju sobu

Što kupci kažu o nama?

Moja djeca su presretna s ovim naljepnicama! Hvala što ste izdvojili vrijeme i bili jako strpljivi sa mnom oko mojih ideja i zahtjeva, sve je baš onako kako sam zamislila!

Marijana,

Martin je presretan i svaki dan mjeri svoju visinu! Ove naljepnice žirafe su pun pogodak. A i webshop vam je pregledan i jasan.

Ružica,

Svaka čast za opise proizvoda, bome ste si dali truda. Posebno mi se sviđaju trivije kod naljepnica za mjerenje visine i jeste li znali dio kod natpisa za zid. Lijepo i edukativno!

Marko,

Meni je ovo preslatko, priča o tome kako ste počeli me osvojila, a stranica bas izgleda profi, a opet s s druge strane jako toplo. Jako mi se sviđa!

Irena,

Posljednje iz našeg bloga

Nova godina, novi početak – naša web trgovina je osvježena!

Vjerovali ili ne, ali prošle su već dvije i pol godine od kada je naša web trgovina počela s radom. Polako smo rasli, a zajedno s nama rasla je i naša web trgovina. Došlo je vrijeme za promjene koje će vam, nadamo se, biti od koristi.

Proljetno cvijeće u limenim teglicama raznih boja
Proljetno cvijeće u limenim teglicama raznih boja

Proljeće, cvijeće, Uskrs… i proljetne naljepnice

Stiglo nam je još jedno proljeće. Nažalost, tempo života nam je takav da imamo sve manje vremena uživati u prirodi. Zato smo odlučili prirodu dovesti k vama. Naše proljetne naljepnice osvježit će svaki prostor i dati mu poseban čar za uskršnje blagdane.

Dječak daje poklone djevojčici
Dječak daje poklone djevojčici

Naljepnice kao poklon? Zašto ne!

Ne znam kako vi, ali mi smo uvijek muku mučili što pokloniti djeci naših prijatelja kada im idemo u goste. Dok nam nije sinulo – naljepnice! Klinci ih obožavaju, bilo kao igru ili ukras za sobu. A možete ih koristiti i kao malo drugačiji poklon za mame, sestre ili kolege s posla.

Djevojka s upitnikom iznad glave
Djevojka s upitnikom iznad glave

Papirne ili PVC naljepnice, pitanje je sad!

Svi koji nas prate znaju da osim prodaje naljepnica putem vlastitog web shopa radimo i naljepnice za druge obrte, OPG-ove ili privatne osobe koje nešto prodaju. Ono što nas često pitaju je u čemu je razlika između papirnih i PVC naljepnica? Koje su naljepnice bolje, papirne ili PVC, odnosno koje bi oni trebali koristiti?