O nama

TKO SMO

SITNIČARIJA – tvornica naljepnica je obiteljska firma, osnovana 2019. godine. Iako nas to čini bebama u poslovnom svijetu, iza nas je više od 15 godina iskustva stečenih kod prijašnjih poslodavaca gdje smo se bavili dizajnom, izradom i postavljanjem naljepnica velikih formata. Sada smo odlučili samostalno uploviti u poslovne vode, a što nas je na to ponukalo možete pročitati na našem blogu Lino Lada je kriva za sve.

SITNIČARIJU – tvornicu naljepnica čine:

Petar – vlasnik obrta i majstor za grafički dizajn, nabavu materijala, printanje, dostavu i komunikaciju s poslovnim korisnicima

Zrnka – zadužena za webshop, oglašavanje, društvene mreže, financije i brigu o privatnim korisnicima

ZA KOGA RADIMO

U poslovnom segmentu orijentirani smo prvenstveno na male firme i obrte kakvi smo i sami i čije potrebe i probleme dobro razumijemo. Želja nam je malim poslovnim korisnicima pružiti vrhunsku kvalitetu dizajna i izrade naljepnica, neovisno o količini naručenih naljepnica.

Naši klijenti su mali proizvođači, OPG-ovi, razne vrste trgovina, uslužne djelatnosti, škole, vrtići, javnobilježnički uredi i ostale vrste poslovnih subjekata.

Naljepnice koje printamo mogu poslužiti za označavanje ambalaže, ukrašavanje i označavanje trgovina i poslovnih prostora, promocije na sajmovima i još mnogo toga.

Privatnim korisnicima na raspolaganju je naš webshop u kojem se nalazi preko 200 različitih vrsta naljepnica.  One se mogu koristiti u svim prostorijama u kući – kad kažemo svim, mislimo doslovno svim – imamo čak i naljepnice za špajzu i garažu. A mogu se i lijepiti na različite vrste površina – staklo, metal, papir, drvo, zidove. Nove proizvode dodajemo na mjesečnoj bazi. A ukoliko ne pronađete ništa što vam odgovara, uvijek postoji mogućnost dizajna naljepnica točno po vašoj mjeri.

Ideje za naljepnice koje prodajemo putem webshopa dobivamo kroz svakodnevnu komunikaciju s našim postojećim i budućim korisnicima. Na taj način i vi postajete naši grafički dizajneri.

Naljepnice koje printamo po svojoj su prirodi trajne. No, njihova još veća prednost je lako uklanjanje. Upravo to omogućava praćenje trendova u uređenju doma i njegovu laku i brzu prilagodbu raspoloženju, godišnjem dobu i slično.

 

KAKO RADIMO

Dizajn i izradu svih naših naljepnica, bilo da se radi o naljepnicama po mjeri za poslovne korisnike ili naljepnicama koje prodajemo putem webshopa radimo sami, u vlastitom prostoru u Bjelovaru.

Naljepnice printamo na visoko kvalitetne folije najboljih svjetskih dobavljača. Za svaku vrstu površine koristimo specifičnu vrstu folije namijenjenu baš za tu površinu. To osigurava lakoću lijepljenja i trajnost naljepnice te njeno lako skidanje bez ostavljanja tragova ljepila i oštećivanja površine na koju je naljepnica bila zalijepljena.

Svi materijali koje koristimo za izradu i pakiranje naljepnica su ekološki prihvatljivi i mogu se reciklirati.