Naljepnica za planiranje i organizaciju – Sve u jednom

7.96 

Kalendar praznika i rođendana, tjedni planer, lista zadataka i lista za kupnju – sve u jednoj praktičnoj naljepnici.

 €
 

Opis

Naljepnica za planiranje i organizaciju – Sve u jednom sastoji se od 4 dijela. Lijevu polovicu naljepnice čini detaljan godišnji kalendar namijenjen upisivanju bitnih datuma, poput blagdana, rođendana, godišnjica braka, sastanaka. S time da su blagdani za tekuću godinu unaprijed upisani i označeni crvenom bojom. Ostale vama bitne datume upisujete sami. Ili, ako vam je tako zgodnije, možemo ih i mi upisati za vas prije printanja naljepnice. Dovoljno je poslati sve vaše bitne datume na naš mail info@sitnicarija.hr. Rođendani će biti označeni zelenom, a godišnjice braka ljubičastom bojom.

Desna strana naljepnice sastoji se od tjednog planera za svih 7 dana u tjednu te od liste bitnih zadataka i liste za kupnju.

Kod kupnje možete birati između 4 različite teme, odnosno dizajna naljepnice:

  • Retro tema dolazi u nježnim tonovima roze i zelene boje. Dani u tjednu, mjeseci i natpisi „Obaviti“ i „Kupiti“ u pozadini imaju retro uzorke. Rub oko naljepnice je valovitog uzorka pastelno roza i zelene boje.
  • Jednostavna tema ima sve dane u tjednu, mjesece i natpise „Obaviti“ i „Kupiti“ na pozadini tamnoplave boje s bijelim slovima. Plave boje je i jednostavni rub oko cijele naljepnice. Polja u koje se piše imaju diskretni uzorak cigle u bijelim i svijetloplavim tonovima. S time da, ukoliko vam plava boja ne odgovara, ovu temu možemo napraviti u bilo kojoj boji po vašem izboru. Samo nam pošaljite mail na info@sitnicarija.hr.
  • Shabby Chic tema ima kockastu podlogu pastelno žute boje. Mjeseci u kalendaru su napisani svijetlim slovima na tamnosmeđoj pozadini. Dani u tjednu te natpisi „Obaviti“ i „Kupiti“ u pozadini imaju šarene uzorke različitih dezena. Oko cijele naljepnice je obrub sastavljen od sitnih šarenih cvjetova.
  • Čoko tema ima obrub tamnosmeđe boje s motivima srca, čokolade i kolača. Mjeseci u kalendaru su napisani svijetlim slovima na tamnosmeđoj pozadini. Dani u tjednu te natpisi „Obaviti“ i „Kupiti“ u pozadini imaju različite uzorke u smeđim i krem nijansama.

Uz glavnu naljepnicu, u kompletu dobivate i 13 malih naljepnica koje označavaju bitne događaje koji se ponavljaju – kavu, doktora, kupovinu i slično. Svaku od njih je moguće koristiti više puta pošto se one ne lijepe, već samo prianjaju uz površinu.

Naljepnice naručujete tako najprije izaberete željenu temu – Retro, Jednostavnu, Shabby Chic ili Čoko. Ukoliko ne želite da vam mi unaprijed upišemo događaje u kalendar, nakon toga samo izaberete željeni broj komada. Ukoliko želite da vam unaprijed upišemo događaje u kalendar, trebate označiti kućicu „Unos događaja u kalendar“. Zatim birate željeni broj komada. I naravno, pošaljete nam mail s datumima koje želite u kalendaru.

Veličina naljepnice: 55,0 (š) x 37,0 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC mat folija. Po naljepnici je moguće pisati piši-briši markerom.

Na što se lijepi: naljepnicu možete zalijepiti na frižider, zid, vrata ili namještaj

SAVJET: Za brisanje napisanog na dnevnoj bazi možete koristiti običnu vlažnu spužvicu. Za rjeđe brisanje koristite vaticu namočenu u alkohol.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: Piši-briši marker za pisanje po naljepnici

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

, ,

Veličina

Tema

, , ,