Motivacijske naljepnice – Girl power

1.33 13.14 

Izjave žena o ženama i za žene.

SKU: 11206 Kategorija: Oznake , , , ,
 

Opis

Motivacijske naljepnice – Girl power čine seriju od 6 naljepnica s izrekama poznatih (i manje poznatih) žena o ženama, ljepoti, uspjehu… Svaka naljepnica ima crno-bijeli crtež žene s ružičastim detaljima, a obrubljuje ju ružičasti okvir s bijelim točkicama.

Naljepnice naručujete pojedinačno, i to na način da najprije izaberete željeni moto (označen rednim brojem od 1 do 6). Nakon toga birate veličinu naljepnice (mala, srednja ili velika). Možete naručiti i cijeli set koji se sastoji od svih šest naljepnica.

Veličina naljepnice: mogućnost izbora 3 veličine naljepnice:

  • velike = 27,3 (š) x 20,0 (v) cm
  • srednje = 19,0 (š) x 14,0 (v) cm
  • male = 7,6 (š) x 5,6 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC mat folija

Na što se lijepi: Sve vrste površina – zid, staklo, drvo, plastika, papir, metal …

SAVJET: Motivacijske naljepnice možete zalijepiti na različite površine, poput mobitela, laptopa, bilježnica, stola ili zida, prema vašim željama.

JESTE LI ZNALI: Nizozemski uzgajivači tulipana dali su 1990. godine novoj vrsti hibrida tulipana ime po Audrey Hepburn, kao znak priznanja za njenu glumačku karijeru i dugogodišnji angažman u UNICEF-u. Zanimljiva podudarnost ako se uzme u obzir da je Audrey Hepburn navodno preživjela II. svjetski rat hraneći se (između ostalog) glavicama tulipana.

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

Moto

, , , , , ,

Izbor veličine

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Motivacijske naljepnice – Girl power”