Naljepnica za planiranje i organizaciju – Godišnji kalendar i planer

8.63 

Detaljni kalendar uz koji nikada više nećete zaboraviti nečiji rođendan ili neki drugi bitan datum.

 €
 

Opis

Naljepnica za planiranje i organizaciju – Godišnji kalendar i planer se od 3 dijela. Središnji dio naljepnice čini kalendar za tekuću godinu. U njemu su crvenom bojom označeni svi neradni dani i blagdani. Prazne kućice s lijeve i desne strane kalendara namijenjene su za upisivanje vama bitnih datuma i događaja, poput blagdana, rođendana, godišnjica braka, sastanaka. Ili, ako vam je tako zgodnije, možemo ih i mi upisati za vas prije printanja naljepnice. Dovoljno je poslati sve vaše bitne datume na naš mail info@sitnicarija.hr. Rođendani će biti označeni zelenom, a godišnjice braka ljubičastom bojom.

Možete birati između 4 različite teme, odnosno dizajna naljepnice:

  • Retro tema dolazi u nježnim tonovima roze i zelene boje. Mjeseci u kalendaru u pozadini imaju retro uzorke. Rub oko naljepnice je valovitog uzorka pastelno roza i zelene boje.
  • Jednostavna tema ima sve mjesece na pozadini tamnoplave boje s bijelim slovima. Plave boje je i jednostavni rub oko cijele naljepnice. Polja u koje se piše imaju diskretni uzorak bijele cigle. S time da, ukoliko vam plava boja ne odgovara, ovu temu možemo napraviti u bilo kojoj boji po vašem izboru. Samo nam pošaljite mail na info@sitnicarija.hr.
  • Shabby Chic tema ima kockastu podlogu pastelno žute boje. Mjeseci u kalendaru su napisani svijetlim slovima na tamnosmeđoj pozadini. Oko cijele naljepnice je obrub sastavljen od sitnih šarenih cvjetova.
  • Čoko tema ima obrub tamnosmeđe boje s motivima srca, čokolade i kolača. Pozadina cijele naljepnice je krem boje. Mjeseci u kalendaru su napisani svijetlim slovima na tamnosmeđoj pozadini.

Uz glavnu naljepnicu, u kompletu dobivate i 13 malih naljepnica koje označavaju bitne događaje koji se ponavljaju – kavu, doktora, kupovinu i slično. Svaku od njih je moguće koristiti više puta pošto se one ne lijepe, već samo prianjaju uz površinu.

Naljepnice naručujete tako najprije izaberete željenu temu – Retro, Jednostavnu, Shabby Chic ili Čoko. Ukoliko ne želite da vam mi unaprijed upišemo događaje u kalendar, nakon toga samo izaberete željeni broj komada. Ukoliko želite da vam unaprijed upišemo događaje u kalendar, trebate označiti kućicu „Unos događaja u kalendar“. Zatim birate željeni broj komada. I naravno, pošaljete nam mail s datumima koje želite u kalendaru.

Veličina naljepnice: 42,0 (š) x 50,0 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC mat folija. Po naljepnici je moguće pisati piši-briši markerom.

Na što se lijepi: naljepnicu možete zalijepiti na frižider, zid, vrata ili namještaj

SAVJET: Za brisanje napisanog na dnevnoj bazi možete koristiti običnu vlažnu spužvicu. Za rjeđe brisanje koristite vaticu namočenu u alkohol.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: Piši-briši marker za pisanje po naljepnici

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

, ,

Veličina

Tema

, , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnica za planiranje i organizaciju – Godišnji kalendar i planer”