Naljepnica za planiranje i organizaciju – Mjesečni planer

7.96 

Koristan podsjetnik što sve treba obaviti svaki dan u mjesecu. Nemojte zaboraviti uključiti i vrijeme za odmor!

 

Opis

Naljepnica za planiranje i organizaciju – Mjesečni planer predstavlja vrlo jednostavan način planiranja vaših mjesečnih obaveza. Sastoji se od 31 polja u koji možete upisivati svoje zadatke za taj datum u mjesecu. Nakon što mjesec završi, samo izbrišete sve upise i počnete ponovno. Na dnu planera je posebno polje „BITNO“. U njega možete upisati obaveze koje nisu vezane uz određeni datum ili ih želite posebno istaknuti.

Možete birati između 4 različite teme, odnosno dizajna naljepnice:

  • Retro tema dolazi u nježnim tonovima roza i zelene boje. Natpis „Mjesečni planer“ u pozadini ima retro uzorke. Rub oko naljepnice je valovitog uzorka pastelno roza i zelene boje.
  • Jednostavna tema ima  natpis „Mjesečni planer“ na pozadini tamnoplave boje s bijelim slovima. Plave boje je i jednostavni rub oko cijele naljepnice. Polja u koje se piše imaju diskretni uzorak cigle u bijelim i svijetloplavim tonovima. S time da, ukoliko vam plava boja ne odgovara, ovu temu možemo napraviti u bilo kojoj boji po vašem izboru. Samo nam pošaljite mail na info@sitnicarija.hr.
  • Shabby Chic tema ima kockastu podlogu pastelno žute boje. Natpis „Mjesečni planer“ u pozadini ima šarene uzorke različitih dezena. Oko cijele naljepnice je obrub sastavljen od sitnih šarenih cvjetova.
  • Čoko tema ima obrub tamnosmeđe boje s motivima srca, čokolade i kolača. Natpis „Mjesečni planer“ u pozadini ima uzorak u smeđim i krem nijansama.

Uz glavnu naljepnicu, u kompletu dobivate i 13 malih naljepnica koje označavaju bitne događaje koji se ponavljaju – kavu, doktora, kupovinu i slično. Svaku od njih je moguće koristiti više puta pošto se one ne lijepe, već samo prianjaju uz površinu.

Kupovina naljepnice je vrlo jednostavna –  izaberete željenu temu (Retro, Jednostavnu, Shabby Chic ili Čoko) i upišete broj komada.

Veličina naljepnice: 42,0 (š) x 42,0 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC sjajna folija. Po naljepnici je moguće pisati piši-briši markerom.

Na što se lijepi: naljepnicu možete zalijepiti na frižider, zid, vrata ili namještaj

SAVJET: Za brisanje napisanog na dnevnoj bazi možete koristiti običnu vlažnu spužvicu. Za rjeđe brisanje koristite vaticu namočenu u alkohol.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: Piši-briši marker za pisanje po naljepnici

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

, ,

Veličina

Tema

, , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnica za planiranje i organizaciju – Mjesečni planer”