Naljepnica za planiranje i organizaciju – Obaviti & kupiti

5.31 

Atraktivna naljepnica umjesto papirića s popisom obaveza i stvari za kupiti.

 

Opis

Naljepnica za planiranje i organizaciju – Obaviti & kupiti sastoji se od 2 dijela. Lijevi dio je predviđen za popis zadataka koje trebate obaviti. Desni dio je zamišljen kao podsjetnik što sve treba kupiti. Svaki dio je diskretno podijeljen u manja polja kako bi se olakšalo snalaženje.

Možete birati između 4 različite teme, odnosno dizajna naljepnice:

  • Retro tema dolazi u nježnim tonovima zelene (kolona „Obaviti“) i roza (kolona „Kupiti“) boje. Sami natpisi „Obaviti“ i „Kupiti“ u pozadini imaju retro uzorke. Rub oko naljepnice je valovitog uzorka pastelno roza i zelene boje.
  • Jednostavna tema ima natpise „Obaviti“ i „Kupiti“ na pozadini tamnoplave boje s bijelim slovima. Plave boje je i jednostavni rub oko cijele naljepnice. Polja u koje se piše imaju diskretni uzorak cigle u svijetlije i tamnije plavim tonovima. S time da, ukoliko vam plava boja ne odgovara, ovu temu možemo napraviti u bilo kojoj boji po vašem izboru. Samo nam pošaljite mail na info@sitnicarija.hr.
  • Shabby Chic tema ima kockastu podlogu blijedo žute (kolona „Obaviti“) i blijedo narančaste (kolona “Kupiti“) boje. Sami natpisi „Obaviti“ i „Kupiti“ u pozadini imaju šarene uzorke različitih dezena. Oko cijele naljepnice je obrub sastavljen od sitnih šarenih cvjetova.
  • Čoko tema ima obrub tamnosmeđe boje s motivima srca, čokolade i kolača. Natpisi „Obaviti“ i „Kupiti“ u pozadini imaju različite uzorke u smeđim i krem nijansama. Polja u koja se piše sadržaj imaju pozadine svijetlo smeđe („Obaviti“) i krem („Kupiti“) boje.

Uz glavnu naljepnicu, u kompletu dobivate i 13 malih naljepnica koje označavaju bitne događaje koji se ponavljaju – kavu, doktora, kupovinu i slično. Svaku od njih je moguće koristiti više puta pošto se one ne lijepe, već samo prianjaju uz površinu.

Kupovina naljepnice je vrlo jednostavna –  izaberete željenu temu (Retro, Jednostavnu, Shabby Chic ili Čoko) i upišete broj komada.

Veličina naljepnice: 30,0 (š) x 25,0 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC sjajna folija. Po naljepnici je moguće pisati piši-briši markerom.

Na što se lijepi: naljepnicu možete zalijepiti na frižider, zid, vrata ili namještaj

SAVJET: Za brisanje napisanog na dnevnoj bazi možete koristiti običnu vlažnu spužvicu. Za rjeđe brisanje koristite vaticu namočenu u alkohol.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: Piši-briši marker za pisanje po naljepnici

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

, ,

Veličina

Tema

, , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnica za planiranje i organizaciju – Obaviti & kupiti”