Naljepnica za planiranje i organizaciju – Obiteljski planer za četvero

9.95 

Mjesečni popis zadataka i obaveza za svakog člana vaše obitelji. Ne zaboravite isplanirati i vrijeme za zabavu!

 

Opis

Naljepnica za planiranje i organizaciju – Obiteljski planer za četvero sastoji se od 5 kolona. Prva kolona su datumi – 31 dan u bilo kojem mjesecu. U ostale kolone upisujete obaveze, zadatke i bitne dane za svakog člana vaše obitelji.  Nakon što mjesec završi, samo izbrišete sve upise i počnete ponovno.

Možete birati između 4 različite teme, odnosno dizajna naljepnice:

  • Retro tema dolazi u nježnim tonovima roze i zelene boje. Datumi i polja za upis imena osobe u pozadini imaju retro uzorke. Rub oko naljepnice je valovitog uzorka pastelno roza i zelene boje.
  • Jednostavna tema ima datume na pozadini tamnoplave boje s bijelim slovima. Plave boje je i jednostavni rub oko cijele naljepnice. Polja u koje se piše imaju diskretni uzorak cigle u svijetlije i tamnije plavim tonovima. S time da, ukoliko vam plava boja ne odgovara, ovu temu možemo napraviti u bilo kojoj boji po vašem izboru. Samo nam pošaljite mail na info@sitnicarija.hr.
  • Shabby Chic tema ima kockastu podlogu pastelno žute boje. Datumi su napisani svijetlim slovima na tamnosmeđoj pozadini. Kolona za svaku osobu je različite pastelne boje. Oko cijele naljepnice je obrub sastavljen od sitnih šarenih cvjetova.
  • Čoko tema ima obrub tamnosmeđe boje s motivima srca, čokolade i kolača. Mjeseci u kalendaru su napisani svijetlim slovima na tamnosmeđoj pozadini. Polja za upis obaveza i zadataka su krem i svijetlosmeđe boje.

Uz glavnu naljepnicu, u kompletu dobivate i 13 malih naljepnica koje označavaju bitne događaje koji se ponavljaju – kavu, doktora, kupovinu i slično. Svaku od njih je moguće koristiti više puta pošto se one ne lijepe, već samo prianjaju uz površinu.

Kupovina naljepnice je vrlo jednostavna –  izaberete željenu temu (Retro, Jednostavnu, Shabby Chic ili Čoko) i upišete broj komada.

Veličina naljepnice: 46,0 (š) x 76,0 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC sjajna folija. Po naljepnici je moguće pisati piši-briši markerom.

Na što se lijepi: naljepnicu možete zalijepiti na frižider, zid, vrata ili namještaj

SAVJET: Za brisanje napisanog na dnevnoj bazi možete koristiti običnu vlažnu spužvicu. Za rjeđe brisanje koristite vaticu namočenu u alkohol.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: Piši-briši marker za pisanje po naljepnici

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

, ,

Veličina

Tema

, , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnica za planiranje i organizaciju – Obiteljski planer za četvero”