Naljepnica za planiranje i organizaciju – Praznici i blagdani

2.65 

Super korisna naljepnica za sve koji muku muče s datumima praznika i blagdana.

 

Opis

Naljepnica za planiranje i organizaciju – Praznici i blagdani je naljepnica srednje veličine. Na njoj su izlistani svi blagdani i praznici za tekuću godinu koji su ujedno neradni dani – svaki u svom redu.

Možete birati između 4 različite teme, odnosno dizajna naljepnice:

  • Retro tema dolazi u nježnim tonovima roze i zelene boje. „Naslov“ naljepnice u pozadini ima retro uzorak. Rub oko naljepnice je valovitog uzorka pastelno roza i zelene boje.
  • Jednostavna tema ima „naslov“ naljepnice napisan bijelim slovima na pozadini tamnoplave boje. Plave boje je i jednostavni rub oko cijele naljepnice. Redovi s blagdanima imaju diskretni uzorak cigle u bijelim i svijetloplavim tonovima. S time da, ukoliko vam plava boja ne odgovara, ovu temu možemo napraviti u bilo kojoj boji po vašem izboru. Samo nam pošaljite mail na info@sitnicarija.hr.
  • Shabby Chic tema ima kockastu podlogu pastelno žute boje. „Naslov“ naljepnice napisan je na pozadini od šarenih uzoraka različitih dezena. Oko cijele naljepnice je obrub sastavljen od sitnih šarenih cvjetova.
  • Čoko tema ima obrub tamnosmeđe boje s motivima srca, čokolade i kolača. „Naslov“ naljepnice nalazi se na pozadini apstraktnog uzoka u smeđim i krem nijansama.

Kupovina naljepnice je vrlo jednostavna –  izaberete željenu temu (Retro, Jednostavnu, Shabby Chic ili Čoko) i upišete broj komada.

Veličina naljepnice: 21,0 (š) x 15,0 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC sjajna folija

Na što se lijepi: naljepnicu možete zalijepiti na frižider, zid, vrata ili namještaj

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

, ,

Veličina

Tema

, , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnica za planiranje i organizaciju – Praznici i blagdani”