Naljepnice za blagdane – Zecovi i pilići

5.31 

Veseli zečeki i razigrani pilići jedva čekaju da pronađete savršeno mjesto za njih.

 

Opis

Naljepnice za blagdane – Zecovi i pilići sačinjavaju set od 8 pojedinačnih naljepnica: 2 nasmijana zeca, 5 žutih pilića i košara sa šarenim uskršnjim jajima. Naljepnice možete lijepiti pojedinačno ili ih grupirati. Mogu se lijepiti na različite površine u kući (zidove, prozore, namještaj, vrata, …). Idealne su za  ukrašavanje kutija ili posuda, a mogu poslužiti i za izradu poklona. Mogućnosti su brojne i prepuštene vašoj i mašti vaše djece.

Veličina pojedinačne naljepnice: veličine naljepnica variraju od najmanje: 11,0 cm (š) x 12,0 cm (v) do najveće 14,4 cm (š) x 22 cm (v) – točne dimenzije svake pojedine naljepnice su prikazane na slici.

Materijal: Samoljepljiva PVC sjajna folija

Na što se lijepi: Sve vrste površina – zid, staklo, drvo, plastika, papir, metal …

SAVJET: Kada skidate transfer s naljepnice, uvijek krenite od njenog „najpunijeg“ dijela, odnosno od dijela s najmanje detalja.

JESTE LI ZNALI: Pronašli smo nekoliko priča otkud baš zec kao simbol Uskrsa. Najviše nam se svidjela ona po kojoj je zec susreo njemačku božicu plodnosti Eostre i darovao joj pisanicu. Zauzvrat, ona je njemu dala smještaj na dvorcu te kao jedini zadatak darivanje ukrašenih jaja djeci diljem svijeta.

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

Veličina

, , , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnice za blagdane – Zecovi i pilići”