Naljepnice za knjige i bilježnice – Liverpool

0.80 kn

Amblemu omiljenog nogometnog kluba neće odoljeti niti jedan pravi navijač.

 kn
Opcija Količina
 

Opis

Naljepnice za knjige i bilježnice – Liverpool predstavljaju naljepnicu s čije se lijeve strane nalazi amblem omiljenog engleskog nogometnog kluba. Boje naljepnice su kombinacija boja grba – crvene, zelene i bijele. Rub naljepnice je zelene boje, ime učenika i razred su napisani crnim štampanim slovima na bijeloj podlozi dok je predmet napisan bijelim štampanim slovima na crvenoj podlozi.

Naljepnice naručujete pojedinačno, i to tako da u polje „Ime djeteta“ upišite ime vašeg školarca, a u polje „Razred“ njegov ili njezin razred. Nakon toga birate ili upišete željeni broj naljepnica za svaki predmet koji vaše dijete ima.  Npr. 3x hrvatski, 4x matematika, 2x engleski, 3x priroda i društvo. Program će automatski izračunati ukupan broj potrebnih naljepnica, vi trebate samo kliknuti na gumb „Dodaj u košaricu“. Na popisu predmeta se nalaze svi obavezni predmeti za niže i više razrede osnovne škole. Ako  trebate naljepnice za više djece, ponovite postupak.

U slučaju da želite dodatne prilagodbe naljepnica za knjige i bilježnice kako bi još bolje odgovarale vašim potrebama, pošaljite nam mail na info@sitnicarija.hr. Mi ćemo napraviti željene izmjene, bez dodatnog troška personalizacije.

VAŽNO: Osim s amblemom Liverpoola radimo i naljepnice s oznakama drugih nogometnih i ostalih sportskih klubova.

Veličina pojedinačne naljepnice: 7,3 (š) x 4,0 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC mat folija – po naljepnicama nije moguće pisati, osim trajnim flomasterom ili markerom

SAVJET: Razmislite o tome da naručite nekoliko rezervnih komada naljepnica u slučaju oštećenja ili potrebe za dodatnim naljepnicama tijekom školske godine. Na taj način izbjegavate troškove dostave za ponovnu narudžbu.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: 2 rasporeda sati. Rasporedi su tiskani na debljem papiru i po njima je moguće normalno pisati i brisati.

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

Veličina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnice za knjige i bilježnice – Liverpool”