Naljepnice za knjige i bilježnice – Muzički instrumenti

0.13 

Osim za nastavu glazbenog, ovi instrumenti su stvoreni za zabavu pod odmorom ili na tulumima.

 €
Opcija Količina
 

Opis

Naljepnice za knjige i bilježnice – Muzički instrumenti čine seriju od 15 naljepnica. Na svakoj naljepnici je po jedan muzički instrument. Raspon instrumenata se kreće od klasične violine, gitare ili klavira pa do manje poznatih afričkih bubnjeva ili harfe. Naljepnice su bijele boje s ilustracijom instrumenta u boji, a podaci o djetetu su napisani crnim slovima.  Ime i prezime djeteta je napisano malim štampanim, a predmet velikim štampanim slovima. Svaka narudžba se sastoji od mješavine svih 15 instrumenata.

Naljepnice naručujete pojedinačno, i to tako da u polje „Ime djeteta“ upišite ime vašeg školarca, a u polje „Razred“ njegov ili njezin razred. Nakon toga birate ili upišete željeni broj naljepnica za svaki predmet koji vaše dijete ima.  Npr. 3x hrvatski, 4x matematika, 2x engleski, 3x priroda i društvo. Program će automatski izračunati ukupan broj potrebnih naljepnica, vi trebate samo kliknuti na gumb „Dodaj u košaricu“. Na popisu predmeta se nalaze svi obavezni predmeti za niže i više razrede osnovne škole. Ako  trebate naljepnice za više djece, ponovite postupak.

U slučaju da želite dodatne prilagodbe naljepnica za knjige i bilježnice kako bi još bolje odgovarale vašim potrebama, pošaljite nam mail na info@sitnicarija.hr. Mi ćemo napraviti željene izmjene, bez dodatnog troška personalizacije.

Veličina pojedinačne naljepnice: cca 5 (š) x 6 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC mat folija – po naljepnicama nije moguće pisati, osim trajnim flomasterom ili markerom

SAVJET: Razmislite o tome da naručite nekoliko rezervnih komada naljepnica u slučaju oštećenja ili potrebe za dodatnim naljepnicama tijekom školske godine. Na taj način izbjegavate troškove dostave za ponovnu narudžbu.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: 2 rasporeda sati. Rasporedi su tiskani na debljem papiru i po njima je moguće normalno pisati i brisati.

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

Veličina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnice za knjige i bilježnice – Muzički instrumenti”