Naljepnice za knjige i bilježnice – Simboli 2

0.13 € / 1.00 kn TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Olovke, torba, globus, mikroskop, … Tu je sve što đacima treba tijekom nastave ili kod kuće za napisati zadaću.

 kn
Opcija Količina
 

Opis

Naljepnice za knjige i bilježnice – Simboli 2 čine seriju od 15 naljepnica s crtežima školskog pribora i stvari vezanih uz školu, poput školske ploče, kalkulatora, stolne lampe, … Na svakoj naljepnici je po jedna stvar vezana uz školu. Okvir oko naljepnice odgovara boji predmeta na naljepnici. Svaka narudžba se sastoji od mješavine svih 15 uzoraka.

Naljepnice naručujete pojedinačno, i to tako da u polje „Ime djeteta“ upišite ime vašeg školarca, a u polje „Razred“ njegov ili njezin razred. Nakon toga birate ili upišete željeni broj naljepnica za svaki predmet koji vaše dijete ima.  Npr. 3x hrvatski, 4x matematika, 2x engleski, 3x priroda i društvo. Program će automatski izračunati ukupan broj potrebnih naljepnica, vi trebate samo kliknuti na gumb „Dodaj u košaricu“. Na popisu predmeta se nalaze svi obavezni predmeti za niže i više razrede osnovne škole. Ako  trebate naljepnice za više djece, ponovite postupak.

U slučaju da želite dodatne prilagodbe naljepnica za knjige i bilježnice kako bi još bolje odgovarale vašim potrebama, pošaljite nam mail na info@sitnicarija.hr. Mi ćemo napraviti željene izmjene, bez dodatnog troška personalizacije.

Veličina pojedinačne naljepnice: 3,7 (š) x 5,0 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC mat folija – po naljepnicama nije moguće pisati, osim trajnim flomasterom ili markerom

SAVJET: Razmislite o tome da naručite nekoliko rezervnih komada naljepnica u slučaju oštećenja ili potrebe za dodatnim naljepnicama tijekom školske godine. Na taj način izbjegavate troškove dostave za ponovnu narudžbu.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: 2 rasporeda sati. Rasporedi su tiskani na debljem papiru i po njima je moguće normalno pisati i brisati.

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

Veličina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnice za knjige i bilježnice – Simboli 2”