Naljepnice za knjige i bilježnice – Veseli đaci

0.13  (1.00 kn)

Ovim veselim đacima škola nije bauk i rado idu u nju, druže se i uče.

 €
Opcija Količina
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 11019 Kategorija: Oznake , , , ,
 

Opis

Naljepnice za knjige i bilježnice – Veseli đaci čine seriju od 12 naljepnica s ilustracijama učenika i učenica. Neki od njih nose školsku torbu, neki sjede u školskoj klupi, a neki čitaju knjigu. Pozadina svake naljepnice je druge boje dok su slova s podacima o učeniku i predmetu bijele boje.  Svaka narudžba se sastoji od mješavine svih 12 đaka.

Naljepnice naručujete pojedinačno, i to tako da u polje „Ime djeteta“ upišite ime vašeg školarca, a u polje „Razred“ njegov ili njezin razred. Nakon toga birate ili upišete željeni broj naljepnica za svaki predmet koji vaše dijete ima.  Npr. 3x hrvatski, 4x matematika, 2x engleski, 3x priroda i društvo. Program će automatski izračunati ukupan broj potrebnih naljepnica, vi trebate samo kliknuti na gumb „Dodaj u košaricu“. Na popisu predmeta se nalaze svi obavezni predmeti za niže i više razrede osnovne škole. Ako  trebate naljepnice za više djece, ponovite postupak.

U slučaju da želite dodatne prilagodbe naljepnica za knjige i bilježnice kako bi još bolje odgovarale vašim potrebama, pošaljite nam mail na info@sitnicarija.hr. Mi ćemo napraviti željene izmjene, bez dodatnog troška personalizacije.

Veličina pojedinačne naljepnice: 7,0 (š) x 3,2 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC mat folija – po naljepnicama nije moguće pisati, osim trajnim flomasterom ili markerom

SAVJET: Razmislite o tome da naručite nekoliko rezervnih komada naljepnica u slučaju oštećenja ili potrebe za dodatnim naljepnicama tijekom školske godine. Na taj način izbjegavate troškove dostave za ponovnu narudžbu.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: 2 rasporeda sati. Rasporedi su tiskani na debljem papiru i po njima je moguće normalno pisati i brisati.

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

Veličina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnice za knjige i bilježnice – Veseli đaci”