(1 recenzija korisnika)

Naljepnice za knjige i bilježnice – Životinjsko carstvo

0.13 

Kad u školu krenu tigar, slon, žirafa i zebra, školsko igralište postaje opasno, ali uzbudljivo mjesto.

 €
Opcija Količina
 

Opis

Naljepnice za knjige i bilježnice – Životinjsko carstvo predstavljaju naljepnicu čiji rub čine ilustracije 10 poznatih životinja koje žive u divljinama Afrike i Azije. Unutrašnjost naljepnice je bijele boje, a ime i prezime učenika, predmet i razred napisani su crnim slovima.

Naljepnice naručujete pojedinačno, i to tako da u polje „Ime djeteta“ upišite ime vašeg školarca, a u polje „Razred“ njegov ili njezin razred. Nakon toga birate ili upišete željeni broj naljepnica za svaki predmet koji vaše dijete ima.  Npr. 3x hrvatski, 4x matematika, 2x engleski, 3x priroda i društvo. Program će automatski izračunati ukupan broj potrebnih naljepnica, vi trebate samo kliknuti na gumb „Dodaj u košaricu“. Na popisu predmeta se nalaze svi obavezni predmeti za niže i više razrede osnovne škole. Ako  trebate naljepnice za više djece, ponovite postupak.

U slučaju da želite dodatne prilagodbe naljepnica za knjige i bilježnice kako bi još bolje odgovarale vašim potrebama, pošaljite nam mail na info@sitnicarija.hr. Mi ćemo napraviti željene izmjene, bez dodatnog troška personalizacije.

Veličina pojedinačne naljepnice: 6,2 (š) x 5,1 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC mat folija – po naljepnicama nije moguće pisati, osim trajnim flomasterom ili markerom

SAVJET: Razmislite o tome da naručite nekoliko rezervnih komada naljepnica u slučaju oštećenja ili potrebe za dodatnim naljepnicama tijekom školske godine. Na taj način izbjegavate troškove dostave za ponovnu narudžbu.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: 2 rasporeda sati. Rasporedi su tiskani na debljem papiru i po njima je moguće normalno pisati i brisati.

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

Veličina

1 recenzija za Naljepnice za knjige i bilježnice – Životinjsko carstvo

  1. irenasehovic85

    Naljepnice su toliko lijepe da nam se jako bilo teško odlučiti koje ćemo 🙂 Oduševljeni smo funkcionalnošću, bili ste jako dragi što ste nam dodatne naljepnice isprintali bez naziva predmeta, što nam je baš dobro došlo za informativku i neke druge stvari. A odlična stvar je i što se tako lako mogu odlijepiti i zalijepiti ako slučajno nešto pogriješimo – a toga je bilo 😉

Napiši recenziju