Naljepnice za utičnice i prekidače – Sve i svašta

1.59 

Vrtlog čokolade, borove grančice, puzzle – sve to može poslužiti da uokviri i razvedri obične bijele utičnice i prekidače.

 

Opis

Naljepnice za utičnice i prekidače – Sve i svašta predstavljaju 7 naljepnica različitih uzoraka za sve prostorije u kući – od vrtloga čokolade za kuhinju, preko školskog pribora za dječju ili radnu sobu do zelenih borovih grančica za hodnik ili garažu. Lijepe se oko cijele utičnice i/ili prekidača i time, pored estetske funkcije, čine savršenu zaštitu od prljanja okolnog zida.

Naljepnice naručujete pojedinačno, i to na način da najprije izaberete uzorak koji vam se sviđa te zatim željeni broj naljepnica za taj uzorak. Ukoliko vam se sviđa više uzoraka, stavite prvi izbor u košaricu i zatim birajte sljedeći.

Veličina naljepnice: 18 (š) x 18 (v) cm. Unutarnja „rupa“ za utičnicu/prekidač velika je 9,0 x 9,0 cm što odgovara standardnoj utičnici/prekidaču od 8 x 8 cm.

Ukoliko vaše utičnice / prekidači imaju druge dimenzije, pošaljite nam mail na info@sitnicarija.hr i napravit ćemo naljepnice točno po vašim mjerama.

Materijal: Samoljepljiva PVC mat folija

Na što se lijepi: Zid

SAVJET: Naljepnicu čvrsto zalijepite na zid, posebno rubove, kako se ne bi odljepljivali

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

Veličina

Uzorak

, , , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnice za utičnice i prekidače – Sve i svašta”