Naljepnice za vrata

Ideje za naljepnice često dobivamo od naših kupaca koji pitaju da li imamo ili možemo napraviti nešto što njima treba, a ne mogu nigdje drugdje pronaći. Pa nas je tako jedna mama još tamo „davne“ 2020. pitala da li možemo napraviti naljepnicu za vrata s likom princeze jer njena curica silno želi biti princeza. Naravno da nije bio problem i kreirali smo naljepnice za vrata Princeze – seriju od 6 naljepnica princeza u raskošnim haljinama. A kako svaka princeza treba imati svoj dvorac, dodali smo i 6 bajkovitih dvoraca s tornjićima, kulama i opkopima – sve po strogim dvorskim pravilima.

Nismo zaboravili ni dečke. Njihova vrata može čuvati jedan od 6 Robota. A za one malo mlađe tu su Majmunčići, serija od 3 naljepnice namijenjene za sobu djevojčice, dječaka ili brata i sestre. Naljepnice za vrata Vlakić i Avion su serije naljepnica za sobe koje dijeli više djece. Avion je za sobe s maksimalno troje djece dok u Vlakić može sjesti i njih šestero, ne računajući vlakovođu.

Ako imate djecu tinejdžerske dobi, sigurno ste barem jednom (ako ne i jednom dnevno) čuli neku od 7 fraza koje oni koriste, a mi smo ih pretvorili u naljepnice za vrata. Nisam sigurna koliko roditelji baš žele imati tako nešto na vratima, ali mladim buntovnicima će se sigurno svidjeti.

Naljepnice za ulazna vrata

No, da ne ostane sve na djeci, smislili smo i nešto za odrasle. Naravno, to su naljepnice za ulazna vrata, malo drugačije od srebrnih i zlatnih pločica kakve se obično viđaju. Njihova najveća prednost je jednostavno postavljanje, bez bušenja vrata. A vrlo lako se i skidaju kada više nisu potrebne. To ih čini idealnim za podstanare i ljude koji se često sele. Ili samo vole promjene.

Ovisno o tome volite li više jednostavnost ili želite da se vaša vrata ističu, možete birati između 4 dizajna naljepnica. Prezimena su najmanja i najsličnija klasičnim pločicama, ali dolaze u bojama i imaju lagani kožni uzorak. Prezimena 2 i Prezimena 3 su nešto veće naljepnice cvjetnog uzorka i laganog retro štiha. A Prezimena 4 su jednostavne naljepnice, ali s velikom mogućnošću personalizacije, odnosno izbora veličine, fonta i boje kojom će vaše prezime biti napisano.

A ako želite nešto posebno za blagdane, imamo i naljepnice za vrata s božićnim motivima. Mi naše mijenjamo svake godine i baš uživamo u tome.

Pozdrav iz Sitničarije,

Zrnka i Petar