Naljepnice kao poklon? Zašto ne!

Ne znam kako vi, ali mi smo uvijek muku mučili što pokloniti djeci naših prijatelja kada im idemo u goste. Ne samo za rođendane ili za Božić, već i u običnim prilikama. Tipa, idete prijateljima na kartanje, oni imaju djecu i ne možete doći praznih ruku, red je da nešto donesete. A nemate pojma čime se djeca trenutačno igraju, pogotovo ako sami nemate djecu (kao mi).

Slatkiši su uvijek rješenje, njih sva djeca vole. No, što u slučaju kada roditelji baš i ne daju djeci jesti slatko? Slikovnice su nam bile zgodno rješenje za manju djecu, ali što kad djeca krenu u školu? Bome nije nam bilo lako.

I onda smo se sjetili – naljepnice! Klinci ih obožavaju i nije im bitno da budu baš Disney ili što god je već trenutačno u modi. Pogotovo ne mlađoj djeci. Bitno da ih mogu svugdje zalijepiti i igrati se njima. A roditelji ne moraju brinuti što će s njima kada djeci dosade. Jednostavno ih skinu i bace u plastični otpad.

Naljepnice kao poklon za djecu

Upravo zato u našem web shopu možete pronaći širok izbor naljepnica koje mogu poslužiti kao poklon za različite prilike i djecu raznih uzrasta.

Pa kreniPisaći stol na koji su zalijepljene naljepnicemo od malih naljepnica za sve i svašta koje su idealan poklon za svakodnevne prilike. Izbor je raznovrstan, od slatkih životinjica ili plišanih medvjedića, preko dvoraca do pingvina uz koje mališani mogu učiti brojati na tri strana jezika. Dolaze u serijama od više malih naljepnica i mogu se lijepiti na sve vrste površina (zidove, prozore, papir, namještaj…). Kako imaju slabije ljepilo, može ih se više puta zalijepiti i odlijepiti. A uz to ne ostavljaju tragove po zidovima, podovima ili namještaju. Tako da će vas voljeti ne samo djeca kojima ih poklanjate, već i njihovi roditelji 😊.

I ne moraju biti samo za goste, možete ih pokloniti i vlastitom djetetu kao nagradu što je napisalo zadaću na vrijeme ili pospremilo sobu. Ili da se zabavi pola sata kako bi vi u miru popili kavu 😉.

Vrata dječje sobe s naljepnicom u obliku majmunčića s djetetovim imenom

Zgodan poklon su i naljepnice za vrata s upisanim imenom djeteta. One su nešto većeg formata, a dolaze u varijantama za samo jedno ili više djece. Iako smo mi zamislili da se lijepe na vrata, može ih se zalijepiti i na zid iznad djetetovog kreveta. Ili na ormar kako bi se znalo što je čije u sobi s više djece. Možete birati između 6 različitih tema naljepnica – Princeze, Dvorac Princeze, Roboti, Majmunčići, Vlakić i Avion. A svaka tema dolazi u više varijanti tako da je izbor stvarno velik. Vjerujte, klinci će biti zadovoljni time da se zna da je upravo to njegovo ili njeno malo carstvo.

Ukoliko vam se ne sviđa niti jedna od ponuđenih tema, a željeli biste naljepnicu s imenom djeteta, postoji i Naljepnica za rođenje djeteta – Boje, uzorci i slova. Ona vam daje mogućnost igranja s bojom imena djeteta, početnog slova imena i uzorka na tom slovu. A ukoliko ni to nije baš ono što vi želite, ne morate očajavati, mi radimo i personalizirane naljepnice točno po vašim željama – samo trebate reći koje su to.

Naljepnice za mjerenje visine jedne su od naših najpopularnijih naljepnica. Obzirom da mjere visinu do 2 metra, osim mlađoj djeci, mogu se pokloniti i starijoj djeci i tinejdžerima. A sigurni smo da i odrasli neće odoljeti provjeriti jesu li narasli 😉. Dolaze u 6 motiva, od kojih su 4 više prilagođena mlađoj djeci (Žirafa, Dvorac, Voće i povrće te Majstor) a 2 (Raketa i Kip slobode) starijoj djeci. U paketu osim glavne naljepnice koja mjeri visinu dolazi i desetak malih naljepnica na koje možete upisati ime djeteta ili datum mjerenja. A uz pojedine vrste dobivate i dodatne naljepnice sa zanimljivostima koje se odnose na visine različitih životinja, građevina, planete ili likove iz bajke – sve što može zanimati znatiželjni dječji um.

Naljepnice kao poklon za odrasle

No, naljepnice ne moraju služiti samo kao poklon za djecu. Neke od naših naljepnica mogu biti savršen poklon za odrasle. Posebno ako se radi o osobama čiji ukus ili preferencije dobro poznajete.

9 staklenih posuda za hranu s naljepnicama na svakoj

Svi mi u svojoj okolini imamo barem jednu osobu koja je „majstor od organizacije“. Njena kuća je savršeno uredna i posložena, a špajza izgleda kao apoteka. Idealne naljepnice kao poklon za takvu osobu su naše naljepnice za flašice i posude. Radi se o setovima od 75 naljepnica koje služe za označavanje flašica i posuda u kojima se čuvaju različite vrste namirnica koje svako kućanstvo koristi. Izbor naljepnica za namirnice se kreće od onih uobičajenih poput kave, šećera, brašna pa sve do onih rjeđe korištenih poput heljde, kvinoje ili  basmati riže. A ukoliko se desi da nešto ipak nedostaje, možemo lako dodati. Svaki set je različitog dizajna tako da može pasati u kuhinje svih boja i stilova – klasične, moderne ili retro.

Djevojka s laptopom na koji je zalijepljena naljepnica

Veliki izbor citata, poslovica i izreka poznatih ljudi o različitim temama – to su naše motivacijske naljepnice. Mogu se kupiti pojedinačno ili u setu, dolaze u tri različite veličine i kao takve su idealan poklon za različite osobe i različite situacije. Na primjer, mala naljepnica s citatom o hrani za kuharicu vaše mame. Ili srednja naljepnica s citatom o ženskoj snazi za vašu prijateljicu kojoj fali samopouzdanja, da je zalijepi na laptop i uvijek ima pri ruci. Ili pak velika naljepnica o putu do uspjeha za zid sobe za sastanke kako bi motivirala zaposlenike. A ukoliko imate vaš omiljeni citat, koji želite pokloniti samo sebi, radimo i to. Sve što trebate je izabrati savršenu pozadinu i naljepnica s vašim omiljenim citatom stiže do vas.

 

Lista naljepnica koje mogu poslužiti kao poklon tu ne staje, ovo je samo uži izbor i prijedlog. U našoj web trgovini možete pronaći mnoštvo naljepnica koje možete pokloniti nekome (ili sebi) u različitim situacijama. A kako je Božić blizu, možda ćete ove godine izabrati baš naljepnice kao poklon i tako razveseliti nekog mališana ili dragu osobu.

Pozdrav iz SITNIČARIJE,

Zrnka i Petar