Proljeće, cvijeće, Uskrs… i proljetne naljepnice

Proljeće na moje rame slijeće …

Proljeće, a u meni nemir …

Da, da, svima je jasno, stiže nam još jedno proljeće. Ja osobno nisam neki ljubitelj proljeća. Za mene je to godišnje doba kad se osjećam sva umorna, malaksala i mrzovoljna (posebno kad je vani temperatura +20°, a tek je sredina ožujka). Također, u proljeće me obično uhvati neka viroza (o koroni da i ne pričam) pa se mojoj zlovolji pridruže i kašalj, temperatura i kihanje – ma ludilo od godišnjeg doba.

No, pustimo moju mrzovolju, sigurna sam da se većina vas uopće ne slaže sa mnom i da uživate u ovim prvim zrakama toplog sunca i duljim danima. Priznajem, čak i za mene postoji jedna stvar koju obožavam vezano uz proljeće, a to je proljetno cvijeće. Visibabe, jaglaci, zumbuli – baš volim te male glasnike da nakon duge (OK, u zadnje vrijeme i ne baš tako duge) zime dolazi ponovno sunce i toplije vrijeme.

Nažalost, tempo života nam je takav da imamo sve manje vremena uživati u čarima buđenja prirode. Posao, obaveze nakon posla, kućanski poslovi – tko još stigne otići u šumu i tražiti visibabe. I upravo zato što sve manje vremena provodimo vani, odlučili smo prirodu dovesti k vama!

Dekorativne proljetne naljepnice

Pripremili smo setove naljepnica s proljetnom tematikom, idealne za ukrasiti prozore. Vaze s gerberima ili zumbulima, košarica jorgovana, ivančice i narcise u travi – izbor cvijeća je vaš. Najbolja stvar – ne morate osjećati grižnju savjesti jer ste ga ubrali, ne morate ga zalijevati i brinuti o njemu, trebate samo uživati pri svakom pogledu na njega.

Sve naše proljetne naljepnice za prozore izrađene su od prozirne PVC folije što znači da su naljepnice vidljive i s vanjske i s unutarnje strane prozora. Imaju slabije ljepilo što znači da ih je vrlo lako odlijepiti s prozora kada vam dosade. No, usprkos slabijem ljepilu vrlo su trajne i izdržljive – ne gube boju i ne počinju se odljepljivati pod utjecajem sunca. Naše (doduše nisu cvijeće, već papige) su na prozoru već više od godinu dana i uspješno su izdržale nekoliko pranja bez da su se počele odljepljivati po rubovima. A još su k tome zalijepljene s vanjske strane prozora. Tako da ukoliko želite unijeti dašak proljetne vedrine u svoj dom uz minimalno truda, ovo je pravi izbor za vas.

Prozori nisu jedino mjesto u kući kojem smo odlučili podariti proljetni sjaj. Jedan od naših najprodavanijih proizvoda su Naljepnice za vrata – Prezimena. Kupcima se sviđaju jer su drugačije od uobičajenih srebrnih ili zlatnih pločica. Prikladne su za PVC stolariju jer ne zahtijevaju bušenje. Trajne su, a opet ih je lako skinuti bez ostavljanja tragova što ih čini idealnima za podstanare ili ljude koji vole promjene.

Za Božić smo imali prezimena sa zimskim motivima, a sada donosimo proljetne naljepnice za vrata s motivima cvijeća u pastelnim tonovima ili u jednostavnoj, smeđe-krem varijanti.

Naljepnice za Uskrs

A obzirom da nam je i Uskrs pred vratima, pripremili smo i naljepnice za blagdane s uskršnjom tematikom. Šarene pisanice, uskršnji zeko i kompanija razveseliti će djecu i ukrasiti vaš dom u vrijeme blagdana.

Možete ih iskoristiti kao poklon za djecu koja obožavaju lijepiti naljepnice. I to bez bojazni da ćete naljutiti roditelje kad ih dijete zalijepi na neprikladno mjesto. Naime, kako su namijenjene za kraće trajanje, imaju slabo ljepilo i vrlo lako ih je odlijepiti nakon što blagdani završe, bez ostavljanja tragova ljepila na površini na koju su bile zalijepljene. Ili ih možete iskoristiti za izradu vaših vlastitih poklona. Najjednostavnije ih je zalijepiti na kutije i posude čime ćete dobiti originalni poklon za odrasle.

 

Ne treba zaboraviti ni proljetne naljepnice u obliku vijenca dobrodošlice za ulazna vrata. Možete birati između verzije s proljetnim granama ukrašenim pisanicama, raskoši rascvjetalih ruža ili pak otići u egzotično-tropskom smjeru. Koju god verziju izabrali, nećete pogriješiti. Kao i sve ostale naljepnice za blagdane, i ove imaju slabije ljepilo tako da se lako skidaju i ne oštećuju vrata. A tko zna, možda vam se toliko svide da ih odlučite ostaviti kao trajan ukras.

 

I to bi bilo sve od nas za ovaj put. Nadamo se da smo vam uspjeli dočarati kako proljetne naljepnice mogu ukrasiti vaš dom.  A još se više nadamo da ćete uz sve poslove i obaveze uspjeti pronaći malo vremena i za šetnju po prirodi.

Pozdrav iz Sitničarije,

Zrnka i Petar