Nova godina, novi početak – naša web trgovina je osvježena!

Vjerovali ili ne, ali prošle su već dvije i pol godine od kada je naša web trgovina počela s radom. Nikada neću zaboraviti, 01.06. smo službeno otvorili stranicu, a već 02.06. smo imali prvu narudžbu. Gospođa iz Hvara je naručila Majmunčiće, naljepnicu za vrata. Ni dan danas nam nije jasno kako je saznala za nas, ali bili smo totalno euforični i puni pozitivne energije. Naravno da se nije tako nastavilo i prošlo je dosta vremena dok nisu došle sljedeće narudžbe, ali polako smo rasli.

A zajedno s nama, rasla je i naša web trgovina. I koliko god se nama i danas sviđa logika stranice kako smo je tada zamislili, definitivno smo je prerasli. Došlo je vrijeme za promjene. Nisu velike, ali se nadamo da će vam olakšati snalaženje na stranici i dodatno istaknuti što sve imamo u ponudi.

Najveća promjena se odnosi na to da su naljepnice sada organizirane po vrstama, a ne po prostorijama kao što je to bilo prije. Organizacija po prostorijama je imala smisla kada smo imali samo pedesetak naljepnica u ponudi. Sada ih imamo preko 200 i vjerujemo da se nikome ne da gnjaviti listajući 5 stranica naljepnica u Dječjoj sobi kako bi došao do Naljepnica za mjerenje visine koje su na zadnjoj stranici. Ili razmišljati u koju smo prostoriju stavili Naljepnice za planiranje i organizaciju. Naravno, zadržali smo prostorije jer vjerujemo da je korisno vidjeti sve naljepnice za Kuhinju na jednom mjestu, ali one više nisu prioritet.

Dodali smo i novu vrstu naljepnica u obliku kalendara – taman u pravo vrijeme obzirom da godina tek počinje. A nove naljepnice namjeravamo dodavati i dalje – ideja nam definitivno ne nedostaje. Uz to, nekima od postojećih naljepnica smo dodali nove mogućnost, poput izbora boje, veličine i slično.

Također, na naslovnoj smo stranici istaknuli da su naše naljepnice hrvatski proizvod, plod mašte Petra i mene na što smo vrlo ponosni. Kao i na činjenicu da sve naljepnice možemo prilagoditi vašim željama ili izraditi nešto potpuno novo,  baš po vašoj mjeri. To nas često pitate da li radimo, a nigdje na stranici nije bilo jasno naznačeno.

I to bi bilo to – to su glavne promjene u našoj web trgovini od početka ove godine. Nije ništa drastično, ali nadamo se da je korisno 😊.

Pozdrav iz Sitničarije

Zrnka i Petar