Naljepnice za mjerenje visine

Naljepnica za mjerenje visine – Žirafa je naša najpopularnija pojedinačna naljepnica. Putovala je u sve dijelove Hrvatske, a nalazi se na zidu i jedne dječje bolnice, na veliko veselje malih pacijenata. Ona je inače i prva naljepnica koju smo „službeno“ dizajnirali, poslije su slijedile Raketa, Kip Slobode, Dvorac, Voće i povrće i Majstor.

Ono što je zajedničko svim tim naljepnicama je njihova veličina. Sve mogu mjeriti visinu do 2 metra što će veseliti ne samo stariju djecu, već i njihove u srcu mlade i zaigrane roditelje. Žirafa, Kip slobode, Dvorac i Raketa su nešto šire, oko 45 cm, a Voće i povrće i Majstor imaju širinu 25 i 32 cm. Uz svaku naljepnicu za mjerenje visine na poklon dobivate i desetak malih naljepnica na koje je moguće upisati djetetovu trenutačnu visinu, datum mjerenja i sve ostale vama bitne informacije.

No, da ne ostane sve samo na mjerenju, odlučili smo malo začiniti stvari. Pa tako uz Žirafu, Raketu i Kip slobode dolaze i dodatne naljepnice za zanimljivostima, tzv. trivije. Moći ćete provjeriti je li vaše dijete doseglo visinu koale, lava ili možda zebre. A učenici će moći otkriti što je više – Big Ben u Londonu ili Kip slobode u New Yorku. U slučaju Dvorca otišli smo i korak dalje pretvorivši dodatne naljepnice u igru „spoji par“. Naime, svaka trivija se sastoji od 2 dijela – na jednom je ime princeze koje treba upariti s opisom te princeze na drugom dijelu – zabavno, zar ne?

Iako su prvenstveno namijenjene za dječje sobe, ove naljepnice mogu poslužiti za mjerenje visine u svim prostorima gdje borave djeca. Pored već spomenute bolnice, to su i vrtići, škole, igraonice, liječničke ordinacije…

Obzirom na njihovu veličinu, naljepnice za mjerenje visine su mrvicu kompliciranje za lijepljenje – definitivno posao za 2 osobe. No, ni to ne bi trebalo biti problem jer uz svaku dolaze i detaljne upute za slikama. Znam, znam, u digitalnom smo dobu i obećavam da ćemo napraviti i video upute 😊. A do tada,

Pozdrav iz Sitničarije,

Zrnka i Petar