Naljepnice za utičnice i prekidače

Ideja za naljepnice za utičnice i prekidače došla nam je sasvim slučajno. Vidjeli smo naljepnicu s mačkom koja hvata miša oko prekidača, bila nam je totalna fora i tako su nastale Mačke. Onda smo još malo razmišljali i surfali i na kraju smislili i ostale naljepnice za utičnice i prekidače u dječjoj sobi – Hello!, Robote, Životinje i Televizore. Njihova je funkcija prvenstveno dekorativna. Cilj im je unijeti malo boje i vedrine oko inače vrlo dosadnih bijelih utičnica i prekidača. A uz malo mašte, mogu poslužiti i kao zgodna dječja igra pred spavanje kojom ćete potaknuti vaše mališane da pale i gase svjetlo.

Onda smo još malo razmišljali i shvatili da osim što su dekorativne, naljepnice za utičnice i prekidače mogu biti i funkcionalne. Posebno se to odnosi na prostore gdje prekidače koristi puno ljudi. Poput toaleta u restoranima, čekaonicama i slično. Ili na domove s malom djecom koja obožavaju sve dirati, a čiji su prstići često upitne čistoće.

Pa su tako nastale Boje, Boje 2, Barok, Škotski uzorak, Drvo i Sve i svašta. Veličina svih tih naljepnica je univerzalna (18 x 18 cm). Namijenjene su za lijepljenje oko prekidača / utičnica standardne veličine 8 x 8 cm. Radi lakšeg lijepljenja, mi smo zamislili da između prekidača i naljepnice ostane par milimetara zida. No, ako vam to ne odgovara, možemo napraviti naljepnicu koja se lijepi ispod prekidača / utičnice tako da se zid uopće ne vidi. Isto tako, ukoliko vaše utičnice i prekidači imaju neke druge dimenzije, nije nikakav problem tome prilagoditi naše naljepnice. Ili napraviti novi dizajn samo za vas.

A kako je u vrijeme kada smo smišljali naljepnice za utičnice i prekidače bilo Europsko nogometno prvenstvo i nas je zahvatila nogometna groznica. Stoga je naljepnica Nogomet posvećena tom sportu. Idealna za sve ljubitelje nogometa i „muške“ prostore – radne sobe, garaže, kafiće i slično. Ljepšem spolu i ljubiteljicama kolača sigurno će se svidjeti Muffini i Muffini 2 – svaki put kad ih printamo uhvati me želja za slatkim. Hm, mislim da je vrijeme da završim s pisanjem i odem provjeriti ima li u kući čokolade 😉

Pozdrav iz Sitničarije,

Zrnka i Petar