Naljepnice za knjige i bilježnice – Peseki

0.13 

Najbolji čovjekov prijatelj pratit će vaše dijete u školu i iz škole.

 €
Opcija Količina
 

Opis

Naljepnice za knjige i bilježnice – Peseki čine seriju od 16 naljepnica. Na svakoj naljepnici je fotografija po jednog psa različitih pasmina. Lijevi rub naljepnice je konturnog oblika i slijedi tijelo psa dok ostale rubove ukrašavaju pseće šapice. Prostor za upisivanje podataka o djetetu je bijele boje, a boja slova odgovara boji psa na naljepnici. Ime i prezime djeteta je napisano malim štampanim, a predmet velikim štampanim slovima. Svaka narudžba se sastoji od mješavine svih 16 peseka.

Naljepnice naručujete pojedinačno, i to tako da u polje „Ime djeteta“ upišite ime vašeg školarca, a u polje „Razred“ njegov ili njezin razred. Nakon toga birate ili upišete željeni broj naljepnica za svaki predmet koji vaše dijete ima.  Npr. 3x hrvatski, 4x matematika, 2x engleski, 3x priroda i društvo. Program će automatski izračunati ukupan broj potrebnih naljepnica, vi trebate samo kliknuti na gumb „Dodaj u košaricu“. Na popisu predmeta se nalaze svi obavezni predmeti za niže i više razrede osnovne škole. Ako  trebate naljepnice za više djece, ponovite postupak.

U slučaju da želite dodatne prilagodbe naljepnica za knjige i bilježnice kako bi još bolje odgovarale vašim potrebama, pošaljite nam mail na info@sitnicarija.hr. Mi ćemo napraviti željene izmjene, bez dodatnog troška personalizacije.

Veličina pojedinačne naljepnice: cca 8,0 (š) x 4,5 (v) cm

Materijal: Samoljepljiva PVC mat folija – po naljepnicama nije moguće pisati, osim trajnim flomasterom ili markerom

SAVJET: Razmislite o tome da naručite nekoliko rezervnih komada naljepnica u slučaju oštećenja ili potrebe za dodatnim naljepnicama tijekom školske godine. Na taj način izbjegavate troškove dostave za ponovnu narudžbu.

POKLON UZ SVAKU NARUDŽBU: 2 rasporeda sati. Rasporedi su tiskani na debljem papiru i po njima je moguće normalno pisati i brisati.

Dodatne informacije

Materijal na koji se lijepi

Veličina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naljepnice za knjige i bilježnice – Peseki”