Naljepnice za zimnicu

Priprema zimnice nekada je bila dio jesenske tradicije svakog doma, a danas polako postaje zaboravljena umjetnost. Mi imamo sreću što živimo u obitelji u kojoj svatko nešto peče, kuha, kiseli… Pekmezi od šljiva, jagoda, marelice i aronije. Sok od višanja i bazge. Ajvar, kiseli krastavci  i paprika, cikla. Što je super stvar, jedino što se znalo dešavati da nam se nakon nekog vremena pomiješaju pekmezi sličnih boja ili da zaboravimo koja je cikla iz koje godine.

I upravo zbog toga su nastale naljepnice za zimnicu, jedan od naših prvih i vama omiljenih proizvoda. U ponudi imamo naljepnice za 4 vrste zimnice: pekmeze, sokove, kompote i kiselu zimnicu. Možete birati između 10 vrsta pekmeza, 8 vrsta kompota, 9 vrsta sokova i 6 vrsta kisele zimnice.

I to nije sve. Unutar svake vrste zimnice možete birati između različitih tema, odnosno dizajna naljepnica. Tako je Bakina tema namijenjena romantičarima, Retro tema nostalgičarima, Tema drveta ljubiteljima prirode, a Šašava tema zaljubljenicima u jarke boje. Ili smo si barem mi to tako zamislili – vi ćete najbolje znati koliko smo u pravu. Tu su još i tema Mekezi u boji, Papirići u boji, Osamdesete.

A za one koji cijene jednostavnost i organizaciju, imamo i dvije teme naljepnica za zimnicu kao stvorene za njih: Tema svijetla podloga i Tema tamna podloga. One su jedinstvene po tome što nude i mogućnost izbora boja (8 nijansi svijetlih i 8 nijansi tamnih boja) i 3 veličine naljepnice. Također, posebnost te dvije teme je što dolaze s napisanom godinom izrade zimnice – da budete sigurni da vam se zimnica neće pomiješati.

A ukoliko između svih tih tema, vrsta zimnice i uzoraka ne pronađete ono što vama treba, nije nikakav problem. Samo nas kontaktirajte i napravit ćemo naljepnice za zimnicu točno po vašim željama.

Pozdrav iz SITNIČARIJE,

Zrnka i Petar

PS: Naljepnice u web trgovini su prvenstveno namijenjene za privatne svrhe. Radimo i naljepnice za OPG-ove i proizvođače hrane koje su onda jedinstvenog dizajna i sadrže sve zakonski potrebne podatke i informacije.