Sve je super, ali …

Što kada naše naljepnice nisu točno ono što vama treba?

Super su vam naše naljepnice, lako se snalazite u našoj web trgovini i baš bi htjeli nešto naručiti, ali

ali je zid na koji biste željeli staviti naljepnicu za mjerenje visine vašeg djeteta 5 cm uži od naših dimenzija…

ali je boja posudica za začine na koje bi htjeli staviti naše naljepnice za začine svijetlo-zelena i niti jedan od predloženih dizajna ne paše uz nju…

ali među naljepnicama za zid ne pronalazite citat iz vaše omiljene knjige…

ali

 

Rješenje su personalizirane naljepnice!

Drugim riječima,  trebaju vam personalizirane naljepnice. 

Vjerovali ili ne, nama taj “ali” uopće ne stvara probleme, čak dapače, gledamo ga kao priliku, a ne nepriliku.

Naljepnice koje nudimo u našoj web trgovini i mogućnosti njihova postavljanja samo su naše pretpostavke što bi vama sve moglo trebati ili što bi vam se moglo svidjeti i ne pada nam na pamet pretpostaviti da smo u stanju sve predvidjeti – u protivnom bi vrlo rado zaigrali Loto 😉

Dizajn svih naših naljepnica, kao i njihovo printanje, radimo sami. Nije nam nikakav problem prilagoditi bilo koji naš proizvod vašim željama. Sam dizajn nećete dodatno platiti, platit ćete samo gotov proizvod, baš kao da ga naručujete putem SITNIČARIJA webshopa. A osim prilagodbe naših proizvoda, možemo izraditi i personalizirane naljepnice, točno po vašim uputama. U tom slučaju sami birate boje, veličinu, možete nam poslati sliku iz koje želite da izradimo naljepnicu i slično. Cijena će u tom slučaju vjerojatno biti nešto veća nego da ste jednostavno naručili naljepnicu putem webshopa. No, barem ćete biti sigurni da je vaša naljepnica točno ono što ste željeli i što nitko drugi nema.   

Također, sve što radimo, sve naljepnice koje nudimo, najprije testiramo kod sebe i bliskih nam osoba kako bi bili sigurni da je sve što napišemo vezano uz pojedinu naljepnicu stvarno i točno.

I zato – pošaljite nam mail ili nas nazovite i začas ćemo taj “ali” pretvoriti u “Može, kupujem”.

Još bolje – kad već razgovarate s nama, recite nam svoje ideje kakve biste sve naljepnice voljeli pronaći u našoj, odnosno vašoj omiljenoj trgovini naljepnica i rado ćemo ih kreirati i uvrstiti u ponudu.

Pozdrav iz SITNIČARIJE,

Zrnka i Petar